Onze locatie

Een intiem afscheid of juist een grootse uitvaart met veel belangstellenden? Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad biedt alle mogelijkheden voor een afscheid naar uw wens.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad ligt aan de gemeentelijke begraafplaats en tegenover het Vijfhoekpark. Met sfeervolle ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Hier treft u alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar, ook in de avond en het weekend.

Onze ruimtes

Wilt u in intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen of juist liever in onze grote aula waarin u met ruim 200 bezoekers terecht kunt? Bekijk onze ruimtes met de bijhorende specificaties.

Begraafplaats

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad ligt aan de Algemene Begraafplaats Zaandam. De begraafplaats houdt rekening met diverse wensen en geloofsovertuigingen.

As verstrooien

Na een crematie kunt u zelf kiezen wat u met de as wilt doen. Indien u dit wilt uitstrooien kan dat op ons verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden