Wij zijn aan het verbouwen

Daarom zijn we van 25 maart t/m 4 augustus 2024 gesloten. Tijdens de renovatie kunt u terecht op onze andere locaties. 

Telefoon: 075 670 40 86
info@crematoriumzaanstad.nl

Transformatie Crematorium Zaanstad

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad sluit van 25 maart tot en met 4 augustus 2024 de deuren voor een grote renovatie. Het pand wordt volledig getransformeerd naar een eigentijds en duurzaam uitvaartcentrum dat beter aansluit bij de wensen en behoeften. 

Tijdens de renovatie kunnen we u helaas niet in Crematorium Zaanstad ontvangen. Wel is het mogelijk om uit te wijken naar een van onze andere locaties, zoals Herdenkingspark Westgaarde. Op onze andere locaties bieden wij de dienstverlening zoals u van ons gewend bent. 

Wilt u op de hoogte blijven van de renovatie? In de videoreeks ‘Transformatie Crematorium Zaanstad’ nemen we u mee in de voortgang van de renovatie.

Onze renovatie

Een eigentijds en duurzaam uitvaartcentrum.

“Ondanks een geschiedenis van meer dan dertig jaar in de regio, met talloze mooie herinneringen, voldeed ons pand niet meer aan onze groeiende ambities en veranderende wensen. Daarom besloten we het crematorium te moderniseren voor de toekomst. Onze belangrijkste doelstellingen zijn het creëren van een eigentijdse, duurzame locatie waar iedereen welkom is en afscheid kan nemen op een persoonlijke manier.”

Nico Zuurendonk
Manager

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden