Muziek & beeld

Tijdens het afscheid nemen bieden wij diverse mogelijkheden voor het afspelen van muziek en/of beeldmateriaal. Dit kunt u vooraf aanleveren en testen.

Muziek

Het afspelen van muziek is mogelijk in de grote aula en familieaula en in onze koffiekamers en rouwkamers. De gekozen muziek voor in de aula’s of koffiekamers kunt u aanleveren op cd, usb-stick (in mp3-formaat) of digitaal via ons online muziekboek. Ons online muziekboek bevat ruim 6.000 nummers waaruit u een keuze kunt maken. Ook kunt u hier uw eigen muziek uploaden. In de rouwkamers kunt u muziek vanaf cd afspelen.

Wilt u muziek digitaal aanleveren? Dan dient u gebruik te maken van uw persoonlijke inloggegevens. Deze ontvangt u van uw uitvaartbegeleider.

Beeld

Op onze (mobiele) schermen kan beeldmateriaal vertoond worden. Het aanleveren van beeldmateriaal kan op dvd of usb-stick. Bij voorkeur in een PowerPoint-presentatie of als losse foto’s. Ook kunt u een eigen laptop aansluiten voor het vertonen van beeld. Hiervoor is een VGA-kabel aanwezig. Voor Apple-apparatuur dient u een eigen kabel mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat de beelden juist worden vertoond, kunt u een afspraak maken om deze vooraf te testen.

Opnames

Vindt de plechtigheid plaats in de grote aula? Dan kunnen wij een geluidsopname van de dienst maken.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
09:00 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Condoleancebezoeken en crematieplechtigheden

Begraafplaats:

Iedere dag van 07.30 uur tot 16.00 uur

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad is gevestigd in Zaandam, tegenover het Vijfhoekpark. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. De bushalte Hotel Vijfhoek ligt voor de deur. Met de bus bent u in 10 minuten op het treinstation Zaandam.

Plan route ›