Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Mijn vader is verzorgd en opgebaard in het verpleeghuis. In de loop van de week is hij op ons verzoek door een PC medewerker van postmortale make-up voorzien. Hier zijn wij heel tevreden over.

- Mevrouw Van Komen, oktober 2018

Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Ik wil even apart vermelden dat er een uitvaartbegeleider van PC Uitvaart bij ons thuis is langs geweest, toen mijn vrouw nog leefde, om de crematie te regelen. Dit is een zeer prettige ervaring voor ons beide geweest. Hij is een goede uitvaartbegeleider, een fantastisch persoon en uitermate geschikt voor zijn vak. Geen commerciële kletspraatjes, maar een goed luisteraar en mede daardoor is alles prima verlopen. Ik heb geen opmerkingen of suggesties. Wel zal ik uw organisatie zeker aanbevelen.

- De heer Fleur, oktober 2018

Professioneel en prettig begeleid

We konden als familie geen betere uitvaartbegeleider wensen! Ik zou haar aan iedereen aanraden. De begeleiding die wij hebben gehad tijdens het afleggen van onze vader/opa was zeer goed, we zijn op ons gemak gesteld en professioneel geholpen. Grote pluim voor jullie medewerker! Zij is zeer goed in haar vak. De hele uitvaart was zeer professioneel en prettig begeleid.

- Familie Van den Broek, september 2018

Voor de verzorging: fantastisch opgemaakt. Mijn complimenten daarvoor!

- Mevrouw Blauw - Voorhamm, september 2018

Alles was meer dan perfect. In een woord: geweldig.

- De heer Ruys, juli 2018

Onze familie, vrienden en bekenden waren vol lof over de uitvaart!

- Mevrouw Martens, mei 2018

Ik wil graag de medewerkers die mijn vader hebben overgebracht naar de uitvaartlocatie ontzettend bedanken! Die waren zo aardig, meelevend, geduldig en enorm respectvol!

- De heer Buringa, mei 2018

We waren zeer tevreden met het advies voor de familiekamer.

- De heer Melchers, mei 2018

Wij hebben de samenwerking als zeer fijn ervaren.

- De heer Westra, april 2018

Echt ruimte voor persoonlijk samenzijn

De opbaring en uitvaart van mijn moeder vond plaats in Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. De ontvangst van het rouwbezoek werd heel goed gedaan door de ontvangstmevrouw. Ik heb zelf mijn moeders haar aangepast omdat dat natuurlijk persoonlijk is, maar dat ging me goed af. De bloemen waren er ook, ik had echt goed de tijd om het haar te doen, bij haar te zitten, te praten en nog muziek te draaien (zachtjes). Er was echt ruimte voor een persoonlijk samenzijn. Op de dag van de uitvaart was de opstelling in de familiekamer heel mooi zo in de hoek. Mijn vader lag destijds in het midden, maar dit was beter. Onze uitvaartbegeleider had het idee om de persoonlijk door mijn moeder bepaalde muziekkeuze toe te lichten; top idee, veel complimenten op gehad, net als het boeketje bloemen bij het condoleance boek. Ik was heel erg blij met de uitvaartbegeleider van PC Uitvaart.

- Mevrouw De Boer, maart 2018

De uitvaart is eervol en correct verlopen

Ik was heel erg blij met mijn uitvaartbegeleidster. De ontvangstmevrouw was heel goed. De bloemen waren er en ik had echt goed de tijd om het haar van mijn moeder te doen, bij haar te zitten, te praten en nog muziek te draaien (zachtjes). Er was echt ruimte voor een persoonlijk samenzijn. De opstelling in de familiekamer was heel mooi zo in de hoek. Mijn vader lag destijds in het midden, maar dit was beter. De uitvaartbegeleidster had het idee om de persoonlijk door mijn moeder bepaalde muziekkeuze toe te lichten; top idee, veel complimenten op gehad, net als het boeketje bloemen bij het condoleanceboek. Een dikke pluim, opslag en promotie voor de begeleider!

- Mevrouw De Boer, maart 2018

Op locatie bij Crematorium Zaanstad goede ontvangst en alles tip top in orde. Alle medewerking en van te voren goed doorgesproken en afgesproken wie wat verzorgd.

- De heer Van der Graaf, februari 2018

Echt alles perfect en wat heeft Zaandam een prachtige aula!

- Mevrouw Koedijk, oktober 2017

Goede timing

Ik vond de uitvaart prima verlopen vooral de timing en met name van het laatste lied waarbij tegelijkertijd de dragers binnen kwamen en tijdens de laatste maten van het laatste lied de buitendeur naar boven schoof en de kist naar buiten werd gedragen.

- De heer Stoffel, oktober 2017

Blij met verloop in nare periode

Me vader was overleden en er moest van alles geregeld worden. Voor mij en me zus was het allemaal onbekend en dus moesten we toch iets …. zodoende bij jullie terecht gekomen. blij met hoe alles verlopen is in een nare periode.

- Mevrouw Kuipers, september 2017

Eer- en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Ook in de kleine dingen. Compliment!

- Mevrouw Dinari, september 2017

Geen opmerkingen. Een perfecte service en precies gedaan zoals wij wilden.

- Mevrouw Jongsma, september 2017

Crematorium Zaandam is een mooie locatie en we kregen goede informatie.

- De heer Van der Leeuw, september 2017

Zeer waardig is omgegaan met mijn moeder en ik heb zeer goede hulp gekregen als ik daarom vroeg.

- De heer Biermans, augustus 2017

Ze nemen de tijd: geen gejakker of gehaast

Het is mij opgevallen dat alle medewerkers van PC vooral de tijd nemen om je te helpen! Geen gejakker of gehaast en alle begrip als je iets niet begrijpt. Verder zijn wij zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaart door Irene de Vries. Op een zeer professionele en betrokken manier heeft zij ons geholpen met allerlei keuzes die gemaakt moesten worden. Ook na de uitvaart heeft zij nog contact met ons gezocht om te vragen hoe het ging en of ze nog iets voor ons kon betekenen. Complimenten hiervoor!

- De heer Woerda, augustus 2017

Goede eerdere ervaringen

Mijn vader wilde perse zijn crematie bij Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Hij had goede ervaringen met PC Uitvaart van een eerdere uitvaart van een familielid.

- Mevrouw Van Harten, augustus 2017

Ruimte voor verandering in gang van zaken ben zeer tevreden daar over

- De heer Gerards, augustus 2017

Ik ben iedereen zeer dankbaar die hebben geholpen en begeleid na het overlijden en uitvaart van mijn moeder.

- Mevrouw Liedens, augustus 2017

Alles was perfect in orde

- Mevrouw De Bree, augustus 2017

Van hoog niveau

Na de crematie d.d.van 21 juli jl. in uitvaartcentrum Zaandam, willen wij onze dank en waardering geven aan de dames van de PC…van een hoog niveau. Ook de medewerker muziek in de aula zijn we bijzonder dankbaar…alles op tijd gestart en een mooie geluidsweergave.

- Mevrouw Verheijke, juli 2017

Alles was zeer snel en naar onze wens uitgevoerd.

- De heer Milan, juli 2017

Ben met name met de muziek fantastisch geholpen.

- De heer Arends, juli 2017

Muziek via de website is zeer goede verbetering!

- De heer Van Beeck, juli 2017

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
09:00 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Condoleancebezoeken en crematieplechtigheden

Begraafplaats:

Iedere dag van 07.30 uur tot 16.00 uur

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad is gevestigd in Zaandam, tegenover het Vijfhoekpark. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. De bushalte Hotel Vijfhoek ligt voor de deur. Met de bus bent u in 10 minuten op het treinstation Zaandam.

Plan route ›