Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Echt alles perfect en wat heeft Zaandam een prachtige aula!

- Mevrouw Koedijk, oktober 2017

Goede timing

Ik vond de uitvaart prima verlopen vooral de timing en met name van het laatste lied waarbij tegelijkertijd de dragers binnen kwamen en tijdens de laatste maten van het laatste lied de buitendeur naar boven schoof en de kist naar buiten werd gedragen.

- De heer Stoffel, oktober 2017

Blij met verloop in nare periode

Me vader was overleden en er moest van alles geregeld worden. Voor mij en me zus was het allemaal onbekend en dus moesten we toch iets …. zodoende bij jullie terecht gekomen. blij met hoe alles verlopen is in een nare periode.

- Mevrouw Kuipers, september 2017

Eer- en respectvol naar de overledene en nabestaanden. Ook in de kleine dingen. Compliment!

- Mevrouw Dinari, september 2017

Geen opmerkingen. Een perfecte service en precies gedaan zoals wij wilden.

- Mevrouw Jongsma, september 2017

Crematorium Zaandam is een mooie locatie en we kregen goede informatie.

- De heer Van der Leeuw, september 2017

Zeer waardig is omgegaan met mijn moeder en ik heb zeer goede hulp gekregen als ik daarom vroeg.

- De heer Biermans, augustus 2017

Ze nemen de tijd: geen gejakker of gehaast

Het is mij opgevallen dat alle medewerkers van PC vooral de tijd nemen om je te helpen! Geen gejakker of gehaast en alle begrip als je iets niet begrijpt. Verder zijn wij zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaart door Irene de Vries. Op een zeer professionele en betrokken manier heeft zij ons geholpen met allerlei keuzes die gemaakt moesten worden. Ook na de uitvaart heeft zij nog contact met ons gezocht om te vragen hoe het ging en of ze nog iets voor ons kon betekenen. Complimenten hiervoor!

- De heer Woerda, augustus 2017

Goede eerdere ervaringen

Mijn vader wilde perse zijn crematie bij Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Hij had goede ervaringen met PC Uitvaart van een eerdere uitvaart van een familielid.

- Mevrouw Van Harten, augustus 2017

Ruimte voor verandering in gang van zaken ben zeer tevreden daar over

- De heer Gerards, augustus 2017

Ik ben iedereen zeer dankbaar die hebben geholpen en begeleid na het overlijden en uitvaart van mijn moeder.

- Mevrouw Liedens, augustus 2017

Alles was perfect in orde

- Mevrouw De Bree, augustus 2017

Van hoog niveau

Na de crematie d.d.van 21 juli jl. in uitvaartcentrum Zaandam, willen wij onze dank en waardering geven aan de dames van de PC…van een hoog niveau. Ook de medewerker muziek in de aula zijn we bijzonder dankbaar…alles op tijd gestart en een mooie geluidsweergave.

- Mevrouw Verheijke, juli 2017

Alles was zeer snel en naar onze wens uitgevoerd.

- De heer Milan, juli 2017

Ben met name met de muziek fantastisch geholpen.

- De heer Arends, juli 2017

Muziek via de website is zeer goede verbetering!

- De heer Van Beeck, juli 2017

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
09:00 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Condoleancebezoeken en crematieplechtigheden

Begraafplaats:

Iedere dag van 07.30 uur tot 16.00 uur

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad is gevestigd in Zaandam, tegenover het Vijfhoekpark. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. De bushalte Hotel Vijfhoek ligt voor de deur. Met de bus bent u in 10 minuten op het treinstation Zaandam.

Plan route ›