‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuw: 24-uurskamer

Vanaf nu beschikt Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad over een 24-uurskamer. Een huiselijke, mooi ingerichte ruimte met een warme uitstraling waar de overledene kan verblijven tot het moment dat de uitvaart plaatsvindt. Hier kunnen nabestaanden op elk gewenst moment langskomen om nog even bij hun overleden dierbare te zijn.

Nabestaanden krijgen een eigen sleutel en hebben een eigen entree. Zo hebben zij 24 uur per dag toegang tot de ruimte om in alle rust afscheid te kunnen nemen wanneer zij dat willen.

De 24-uurskamer is zowel per trap als per lift bereikbaar en is voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een eigen toilet. Bent u benieuwd naar onze 24-uurskamer of heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 16:30 uur (en op afspraak)

zaterdag:
09:00 tot 11:30 uur (en op afspraak)

zondag:
Condoleancebezoeken en crematieplechtigheden

Begraafplaats:

Iedere dag van 07.30 uur tot 16.00 uur

Routebeschrijving

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad is gevestigd in Zaandam, tegenover het Vijfhoekpark. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid. De bushalte Hotel Vijfhoek ligt voor de deur. Met de bus bent u in 10 minuten op het treinstation Zaandam.

Plan route ›