Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad staat voor een bundeling van dienstverlening rondom de uitvaart betreffende opbaren, rouwbezoek, auladiensten, cremeren en asbestemmingen. Dat geldt ook voor begraven door de ligging naast de Gemeentelijke Begraafplaats.

Het crematorium ligt aan de rand van Zaandam in het gebied de Vijfhoek, waar natuurgebied en industrieterrein aan elkaar grenzen. Voor het aulagebouw is er een ruim parkeerterrein. Als u het terrein op loopt of nadat u de auto heeft geparkeerd gaat u via de trappen naar de hoofdingang. Het aulagebouw is met behulp van liften rolstoelvriendelijk.
Achter het aulagebouw ligt de Gemeentelijke Begraafplaats waar de urnenmuur (columbarium) is geplaatst en ook het verstrooiveld ligt.

In het aulagebouw vindt u twee grote aula’s en grotere en kleinere koffie- en familiekamers voor ontvangst en condoleance. In het aulagebouw zijn ook de opbaarkamers en condoleanceruimte van het uitvaartcentrum en de technische faciliteiten van het crematorium gevestigd.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Het crematorium ligt aan de Gemeentelijke Begraafplaats, daarbij is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Het hele complex is rolstoelvriendelijk.

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad
Wibautstraat 282
1505 HR Zaandam

Telefoon: (075) 670 40 86
Fax: (075) 670 43 16
E-mail: info@crematoriumzaanstad.nl
Internet: http://www.crematoriumzaanstad.nl

Openingstijden Administratie
Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.
Op zaterdag alleen op afspraak.
Routebeschrijving auto
Crematorium Zaanstad ligt dichtbij de afslag 1 (Oostzaan / Zaandam-Zuid) van de A8 en is vanuit het centrum van Zaandam goed bereikbaar via de Provinciale weg.